USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З Білорусі до Польщі: луцькі прикордонники зупинили правопорушників

23 Лютого 2014 09:01
Прикордонники відділу «Рівне» Луцького загону запобігли спробі незаконного переміщення сигарет до Республіки Польща, - повідомили у прес-службі луцьких прикордонників. Перевіряючи наявну інформацію про можливу протиправну діяльність на одній з ділянок кордону, прикордонний патруль виявив відбитки гужової підводи, які були заметені гіллям. Вже невдовзі групою реагування неподалік було зупинено трьох чоловіків, які поспіхом повертались від кордону у бік населеного пункту. Нічними мандрівниками виявилися місцеві жителі села Рівне Любомльського району.

Свою причетність до будь-якої протиправної діяльності вони заперечили та пояснили, що нібито заблукали. Також неподалік була знайдена гужова підвода з кіньми, на якій було завантажено 20 ящиків сигарет марки «Фест» білоруського виробництва. Наразі для прийняття правового рішення встановлюються всі обставини та причетність до даного правопорушення виявлених осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
юрий Показати IP 23 Лютого 2014 10:16
Кому война, кому мать родная. Конченые.
Анонім Показати IP 23 Лютого 2014 10:17
Накінець-то революція доходить і до Любомля, місцеві у шоці
Анонімець Показати IP 23 Лютого 2014 21:57
от буде вже чиш шпекульнути братам Гадюкіним - Сарапіним один через виконавчу буде приторговувати а другий в службі божій буде замолювати гріхи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus