USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

З бюджету Володимира виділили 80 млн для військових

22 Травня 2023 14:25
Депутати Володимирської міської ради під час сесії 19 травня виділили для військових майже 80 мільйонів гривень.

Про це інформує пресслужба міськради Володимира.

Зокрема, для 14-ї бригади виділили понад 71 мільйон гривень, для зенітного ракетного полку – понад 6,5 мільйона та для 6-го прикордонного загону – 2 мільйони гривень.

Відповідне рішення підтримала більшість депутатів.

Крім того, депутати погодили виділення 26 мільйонів 741 тисячі гривень на потреби управління з гуманітарних питань. Зокрема, ідеться про облаштування систем вентиляцій укриттів трьох дитячих садочків у місті, утеплення фасаду ЗДО № 7 «Волиняночка», виконання археологічних досліджень на території ліцею імені Олександра Цинкаловського, встановлення пожежної сигналізації, ремонту покрівлі у ліцеї № 5, поточного ремонту клубу у Федорівці, усунення аварійного стану приміщення залу будівлі ДЮСШ імені Олексія Зінкевича, встановлення системи відеоспостереження Володимирського ЦФЗН, капітальний ремонт будівлі плавального басейну тощо.

На соціальну сферу, зокрема, на одноразові грошові допомоги жителям громади, придбання квіткової продукції (для відзначення ювілеїв мешканців, яким уже понад 90 років, а також на поховальні церемонії загиблих воїнів), проведення огляду водіїв транспортних засобів на предмет алкогольного чи наркотичного сп’яніння, реконструкцію приймального відділення КП «Володимир-Волинське ТМО», виділено 10 мільйонів 347 тисяч 426 гривень.

13 мільйонів 373 тисячі піде на потреби управління інфраструктури. З-поміж іншого, ідеться про виготовлення проєктно-кошторисної документації для капітального ремонту підвального приміщення житлового будинку на вул. Роксолани, 4, капремонт нежитлового приміщення на Устилузькій, 18, придбання трактора-газонокосарки для благоустрою комунальному підприємству «Полігон», поточний ремонт спортивного майданчика на вулиці Поліської Січі, капітальний ремонт насосного обладнання котельні на вул. Шевченка, 8-К, а також придбання електрогідропресу для КП «Володимиртепло», комплексу з вимірювання на базі обчислювача «Ергомера-126», помпи з двигуном 37 кВт для резерву і безперебійної подачі води на випадок аварії і забезпечення швидкого і якісного ремонту мережі водоканалу.

Підтримали депутати також перерозподіл невикористаних коштів на інші потреби. Так, зекономлені під час каналізування кількох житлових будинків на вулиці Академіка Глушкова 245 тис. грн – відправити на виготовлення ПКД і експертизу для капітального ремонту водопроводу вулиць Володимира Великого, Левка Лук’яненка, Сонячної, Проскури, Лісничої, 350 тис. грн – водопроводу вулиці Лобачинської у селі Заріччя тощо. Два мільйони гривень, виділених раніше на придбання палива для генераторів для КП «Володимиртепло», погодились перекинути на реконструкцію навісу для палива на вул. Володимира Великого, 52А.

Крім того, проголосували за зміни до Положення про громадський бюджет (бюджет участі), до рішення міської ради від 27.07.2022 № 15/91 «Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Володимир-Волинської територіальної громади» в новій редакції». Віднині це звання будуть присвоювати і посмертно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus