USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З директором Волинського краєзнавчого музею пропонують продовжити контракт

14 Грудня 2017 14:24
Директору Волинського краєзнавчого музею Анатолію Силюку пропонують продовжити контракт. Посаду керівника музею, якщо відповідне рішення під час сесії підтримають депутати Волиньради, він обійматиме ще протягом наступних п’яти років.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 14 грудня.

«Анатолій Силюк отримав кредит довіри, тому не дивно, що ми хочемо продовжити з ним контракт», – акцентував голова комісії, депутат Петро Савчук.

Окрім того, на комісії підкреслили, що за роки діяльності Анатолія Силюка на посаді краєзнавчий музей став родзинкою області. Також на розгляд конкурсної комісії він представив перспективний довготривалий план розвитку установи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus