USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З Індії «Волинь» повертається без трофея

17 Лютого 2016 12:40
«Волинь» припинила виступи на міжнародному турнірі Nagjii Cup в Індії. Парадоксально, але команда Віталія Кварцяного не програла жодного поєдинку, проте не потрапила до півфіналу. Три нічиї в активі «Волині» в Індії. Причому двічі команда позбавлялася перемог на останніх хвилинах гри. Особливо дошкульною стала заключна нічия проти «Вотфорда», коли арбітр на 89-й хвилині присудив пенальті у ворота Артема Кичака.

Моментів «Волинь» створювала предостатньо, тому винуватити у припиненні боротьби лучани мусять передусім себе – за погану реалізацію. Прикметно, що в усіх трьох матчах кращими гравцями ставали саме представники «Волині» – двічі Мемешев й один раз Кравченко. Турнір, окрім великого досвіду для всіх гравців та їжі для роздумів тренерам, дозволив підсумувати й таке.
Лідер. Ним в Індії був, безумовно, Сергій Кравченко. Новоспечений капітан «Волині» був директором центру поля, показав себе справжнім вожаком команди. Пригадаймо його філігранний пас Мемешеву у грі з бухарестським «Рапідом» та диво-гол «Вотфорду» з 18 метрів.
Відкриття. Сергій Логінов. Хоча він у «Волині» вже рік, нагоди продемонструвати клас у Сергія випадали нечасто. В Індії Логінов зацементував центр оборони й ефективно підключався до атаки. У результаті в нього гол плюс асист на турнірі.

Бомбардир. Редван Мемешев. Два класні голи й два індивідуальні призи кращому гравцю матчу.

Проблеми. Молодь не вразила, особливо в атакувальних діях. Уже нині видно, що у «Волині» в умовах закритої реєстрації нових гравців є кадрові проблеми. Козьбан травмувався, а Діденко з Петровим свої моменти або не забили, або ж ефективно за м’яча попереду не зачепилися.

Після матчу проти молодіжного складу «Вотфорда» лучани ненадовго затрималися в Індії, хоча могли тренуватися тут до 23 лютого. У четвер, 18 лютого, команда прибуде до України. Після незначної перерви «Волинь» збереться на завершальний етап підготовки до відновлення чемпіонату. Серед можливих спарингів в Україні – матч із першоліговим ФК «Тернопіль», який відбудеться у суботу, 27 лютого.

Юрій КОНКЕВИЧ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus