USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

З Кіпру повернувся поранений під Волновахою

26 Вересня 2014 11:40
З лікування на Кіпрі повернувся волинянин Максим Вознюк. Його поранили під Волновахою 22 травня.

Поверненню передували довге лікування та реабілітація. Наразі, пише у своєму фейсбуці волонтер Костянтин Зінкевич, його поранена рука функціонує вже краще.

"Максим Вознюк із села Льотниче (біля Володимира) поранений ще 22 травня під Волновахою. Довге лікування, реабілітація.. І зараз після повернення Макса з Кіпру сім'я його задоволена тим, що рука його працює значно краще. Той курс лікування, який надали Украінці Кіпру, виявився дуже помічним. Спробуємо подбати про щось подібне і у нас. Бо шанс повністю відновити дієздатність Максима таки є!", - пише волонтер.

Наостанок рідні та волонтери дякують Victoriї Remizovій, Olegу Pasці, Anastasiї Serbinій Панасюк Олексію, Natali Aryvaniuk та усім украінцям Кіпру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus