USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«З колядою в серці»: на концерті у Володимирі збирали гроші для військових

5 Січня 2024 21:53
5 січня у залі Центру культурних послуг Володимира відбувся 15-й різдвяний концерт «З колядою в серці», який традиційно проводить у місті Центр позашкільної освіти та керівниця народного художнього колективу студії вокального співу «Лодомир» Галина Тюрікова.

Про це інформує міська рада.

Цьогоріч концерт мав благодійну мету – збір коштів на придбання дрону для 63-ї окремої механізованої бригади.

Читати ще: Різдвяна зустріч з «Надією»: у Ковелі відбувся святковий концерт

Зі сцени лунали як традиційні колядки, так і сучасні різдвяні пісні у виконанні старшої вокальної групи народного художнього колективу студії вокального співу «Лодомир», ансамблю «Полунички» та окремих вокалістів студії.

Додали барв святковому концерту танцювальні номери зразкового ансамблю народного танцю «Веселка» (керівники Марія Буховецька та Ольга Демосюк), а також виступи ансамблю духових інструментів (керівник Юрій Панчук) й театральна композиція вихованців ЦПО (керівник Галина Кучерук).

Читати ще: У Луцьку дітям військових показали виставу та вручили подарунки. Фото

«Усі номери концертної програми зривали овації у залі, адже вразили глядачів неповторним мистецьким колоритом та жанровим розмаїттям», – зазначили в міськраді Володимира.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus