USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З ковзанкою, як в Нью-Йорку: показали відео найдорожчого житлового комплексу Луцька

24 Грудня 2020 12:25
Пам’ятаєте величезну ковзанку в нью-йоркському Central Park із сімейного різдвяного фільму «Сам удома-2»? Саме там бандити, яких так хитромудро водив за носа малий Кевін, складали план пограбування магазину іграшок.

А що коли й біля вашого дому буде власна велика ковзанка під відкритим небом (без бандитів, звісно)? Немає нічого неможливого, якщо йдеться про перший житловий комплекс преміумкласу в Луцьку «Оселя парк», пише Конкурент.
Ковзанка у Central Park, Нью-Йорк
Ковзанка у Central Park, Нью-Йорк
У сучасному мікрорайоні Луцька на вул. Чорновола, де школи, садочки, кафе, лікарня, а також великий ТРЦ розташовані на відстані 5-10 хвилин прогулянки пішки, і «виростають» найдорожчі в місті будинки. А поруч з ними – велика акваторія, яка з приходом морозів перетворюється на центр сімейних розваг – справжню льодову арену. Тут вам і на ковзанах покататися, і в сніжки пограти.
Лише уявіть: швидким тихохідним швейцарським ліфтом ви спускаєтеся на перший поверх, бажаєте консьєржу щасливого Нового року та неспоспішаючи виходите на закриту від сторонніх прибудинкову територію. Забираєте свою малечу з дитячого майданчика і разом, усією сім’єю, прямуєте на ковзанку. А там – веселощі, гамір, сміх... На деревах мерехтять новорічні ліхтарики, а з неба летить легкий лапатий сніг. Хіба це не сцена з голлівудського фільму? А це може стати вашою реальністю.
Так, зимові свята швидко минають, але не для мешканців ЖК «Оселя парк». Незалежно від пори року на його мешканців чекатиме комфортне життя у просторих апартаментах, оскільки житловий комплекс пропонує вільне проєктування квартир. Важливою перевагою житлового комплексу є широко розвинута інфраструктура.

Окрім нової школи неподалік, на його території розмістяться:

- кав’ярня;

- салон краси;

- аптека;

- дитячий садочок;

- магазин;

- фітнес-клуб.

Купуючи квартиру в «Оселі парк», ви отримаєте ряд таких переваг:

- вентильований фасад, утеплений мінеральною ватою, а це прохолода влітку, тепло взимку та економія на комунальних послугах;

- металопластикові вікна з шестикамерним профілем та двокамерним cклопакетом;

- індивідуальне опалення;

- власна трансформаторна електропідстанція з двома незалежними лініями живлення, яка фактично ніколи не залишить вас без світла;

- підземний паркінг з цілодобовою охороною, де ваше авто завжди в теплі та безпеці.

Зимові свята – це надзвичайна пора, коли ми мріємо, щоб усі наші заповітні бажання здійснилися. І якщо ви давно марите новим житлом, саме час втілити свою мрію в реальність, купивши квартиру в ЖК «Оселя парк».

А забудовник уже поклав для вас подарунок під ялинку – до 7 січня 2021 року триває новорічна акція - однокімнатна квартира зі зручним сучасним плануванням тепер зі знижкою до 1000 грн на 1 квадратний метр. А для тих, кому треба більше простору, – додаткова знижка на великогабаритні квартири.

Детальніше про ЖК «Оселя парк» можна почитати тут.

Телефонуйте:

+38 099 309 1515

+38 097 309 1515

+38 093 309 1515
Матеріал опублікований на правах реклами
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Експерт Показати IP 24 Грудня 2020 19:01
За чей счёт банкет? :)
Во... Показати IP 24 Грудня 2020 20:23
Почекайте: трохи підрозтане сніг, градуси 2-3 морозу - і всі наші двори перетворяться на ЛуцькCentral Park з ковзанками-сракопадами. І не треба видумувати ніяких проектів!
666 Показати IP 25 Грудня 2020 14:27
Коли останій раз ви памятаєте такі морози? А житловий комплекс розташований в притул до самої дороги з ціною в 28000 грн за квадрат?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus