USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

З літака над Лондоном випав чоловік, який заліз у відсік для шасі

2 Липня 2019 07:40
З літака, що летів над Лондоном, випав чоловік, який заліз у відсік для шасі для того, щоб дістатися з Найробі в Хітроу. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Mirror.

Відзначається, що житель південного району Лондона Ламбет виявив у своєму саду труп, який випав з літака. Власник саду негайно повідомив про це в поліцію.

Правоохоронці, які прибули на місце, прийшли до висновку, що загиблий випав з відсіку для шасі літака авіакомпанії Kenya Airways, коли повітряне судно, яке прямувало рейсом з Найробі в лондонський аеропорт Хітроу, готувалося до посадки.

Передбачається, що чоловік намагався нелегально без квитка дістатися з Кенії до Великої Британії. При огляді літака поліція виявила сумку з харчами та одягом у відсіку для заднього лівого шасі.

Варто зазначити, що відстань з Найробі до Хітроу становить 4250 миль і займає приблизно вісім годин і 50 хвилин, якщо летіти літаком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правдоруб Показати IP 2 Липня 2019 09:10
Даний відсік літака не є герметичним , там температура на висоті 10 км становить -50 град, та низький тиск при якому закипають всі рідини організму, даний пасажир випав вже мертвим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus