USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З Луцька – у будь-яку точку світу з PEGAS Touristik*

15 Листопада 2019 16:51
Міжнародний туроператор зі світовим ім’ям відтепер у Луцьку. Відсьогодні тут почало працювати представництво відомої туристичної компанії з багаторічним досвідом.

Відкриття тридцятого офісу роздрібної мережі PEGAS Touristik відбулося сьогодні, 15 листопада, за адресою м. Луцьк, пр. Волі, 17.

Як розповів представник відділу франчайзингу центрального офісу «PEGAS –Україна» Олег Токар, компанія на ринку туристичних послуг успішно працює уже 25 років, з них 15 – в Україні. Ім’я компанії відоме в різних країнах світу, адже це - міжнародний бренд.
«Головні переваги PEGAS Touristik - надійність, стабільність і сервіс для клієнтів. Ми надаємо повний пакет послуг: інформаційних, медичних, юридичних, страхових. Український турист доволі вимогливий, тож ми намагаємось відповідати цим вимогам. У кожній країні, куди ми відправляємо клієнтів, у нас є свої офіси, що теж важливо для людей, які їдуть за кордон – вони можуть бути впевнені в нашій підтримці у будь-якій ситуації, - наголосив він.

Сьогодні виїзний туризм розвивається дуже динамічно, особливо українці люблять відпочивати у теплих країнах в холодну пору. Туніс чи Єгипет, В’єтнам чи Домінікана, Європа чи Азія… Тут готові допомогти клієнтам втілити найсміливіші мрії про подорожі та відпочинок.Керівник Луцького представництва PEGAS Touristik Віталій Новицький зауважує: одна з головних переваг цієї компанії – прискіплива увага до навчання персоналу та якості надання послуг.
«Ми хочемо у Луцьку покращити рівень надання послуг в туристичному напрямі. Зокрема, це стосується якості та сервісу. Адже в нашому місті сьогодні є чимало зауважень до професіоналізму місцевих туристичних компаній, особливо це стосується малих і молодих фірм, які не вкладають кошти в розвиток, навчання персоналу. В PEGAS Touristik тренінги, навчання, інформаційні тури для персоналу – це обов’язкова норма, яку треба виконувати. До всіх менеджерів діють суворі вимоги, стандарти роботи з клієнтом, яких вони мусять дотримуватися, адже компанія такого рівня як наша, не довірить будь-кому презентувати своє обличчя», - зазначає він.

Тож в компанії обіцяють індивідуальний підхід до кожного клієнта, програми лояльності та відмінний сервіс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus