USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З мінімальним фінансуванням: у Луцьку відновили ремонт проспекту Волі

2 Березня 2023 20:00
У Луцьку продовжують капітальний ремонт проспекту Волі. Роботи відновили з мінімальним фінансуванням.

Про це розповів Суспільному директор міського департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк.

Зараз на проспекті вкладають бруківку на технічних смугах поблизу автопарковок, на пішохідних та велосипедних доріжках.

«Те що підрядник може виконувати своїми силами, фактично він виконує ці роботи в борг. Там частково буде забиратися податками чи на заробітну плату, як буде дозволяти ситуація і казначейство, враховуючи військовий стан», – говорить Осіюк.
Читати ще: У Луцьку стартував аварійний ямковий ремонт доріг

Попередній кошторис капітального ремонту проспекту Волі – 70 мільйонів гривень. Зі слів керівника міського департаменту ЖКГ, у зв’язку зі зростанням цін вартість може змінюватися.
Між будинками № 47 та № 49 пішохідну зону відділили від велосипедної клумбами, для цього вже виклали поребрики. Згодом на клумбах висадять кущі, сказав керівник бригади Олександр.

Реконструкцію проїжджої частини проспекту Волі розпочали в травні 2021-го. Влітку 2022 року ремонт проспекту призупинили, бо Кабмін обмежив можливість казначейства здійснювати оплату капремонтів під час воєнного стану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 2 Березня 2023 21:01
Може поки в країні війна обійдемося без сраної бруківки?
Фінінспектор Показати IP 2 Березня 2023 22:27
Хтось блудить і людей дурить - ви ж задекларували напочатку реконструкцію проспекту, а сьогодні вже озвучуєте капітальний ремонт ! Капітальний ремонт і реконструкція - то є два різних види будівництва з витікаючими звідси наслідками ! То все ж таки, що ви робите ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus