USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

З міського бюджету виділили чверть мільйона на ремонт дахів та 30 тисяч на музичний фестиваль

27 Серпня 2021 13:29
Луцький міський голова Ігор Поліщук ініціював зміни до бюджету Луцької міської територіальної громади.

Про це стало відомо під час пленарного засідання 17-ї сесії міської ради.

Зокрема, з ініціативи мера додатково виділили 250 тисяч із казни на капітальний ремонт дахів та 30 тисяч на фестиваль «Art Jazz Cooperation».

«Є будинок, який зібрав необхідну для співфінансування суму. На балансі програми з капремонту дахів залишилося 150 тисяч гривень. Для того, щоб люди мали змогу відремонтувати дах будинку до настання сезону дощів, потрібно ще 250 тисяч. До наступної сесії чекати не можна, бо невідомо, чи у вересні або жовтні Бог дасть змогу провести ці ремонтні роботи», - пояснив мер.

Окрім того, він запропонував депутатам виділити 30 тисяч гривень із резервного фонду на проведення фестивалю «Art Jazz Cooperation», який відбудеться вже цієї суботи у Луцького замку.

«Прошу підтримати багаторічну гарну традицію і одну з найбільш знакових для нашого міста», - звернувся міський голова до присутніх у залі обранців громади.

Зміни до бюджету депутати підтримали.

XIV Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation-2021» відбудеться у замку Любарта 28 серпня. Фестиваль цьогоріч триватиме лише один день, впродовж якого відбудуться три концертні програми, професійний майстер-клас, вініловий ді-джей сет і феєричний джем-сейшн.

Вікторія СЕМЕНЮК

Фото - ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus