USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З початку карантину через «Ягодин» в Україну повернулись понад 6 тисяч осіб

26 Березня 2020 13:40
У Волинській області функціонують 4 пункти пропуску, через які пропускають громадян.

Про це інформує Суспільне Волинь.

В межах відповідальності Луцького прикордонного загону функціонують такі пункти пропуску:

На кордоні з Білоруссю: «Дольськ-Мохро», «Доманове-Мокрани», «Пулемець-Томашівка».

На кордоні з Польщею: «Ягодин-Дорогуськ».

Зазначається, що від часу запровадження карантину через пункт пропуску «Ягодин» в Україну повернулося понад 6 тисяч громадян України. В середньому за добу прикордонники пропускають від однієї до півтори тисячі українців.

«Враховуючи ситуацію, яка склалась з поверненням громадян України додому, польська та українська сторони досягли певних домовленостей щодо надання можливості українським водіям, які здійснюють пасажирські перевезення, прямувати на польську сторону в пункт пропуску «Дорогуськ» та доставляти наших громадян до українського пункту пропуску «Ягодин». Для цього прикордонники спільно з місцевими органами влади, взаємодіючими структурами, організували роботу щодо виділення транспорту для забезпечення переміщення наших громадян. В середньому за добу водії здійснюють десять таких поїздок. Зазначу, що інформація про кількість українців, які накопичуються на суміжній стороні надходить українським прикордонникам від польських колег. Після чого, інформуються перевізники, які здійснюють пасажирські перевезення. Автобуси почергово забирають українців з пункту пропуску «Дорогуськ» та доставляють їх в пункт пропуску «Ягодин», – розповіла речниця Луцького прикордонного загону Оксана Петрів.

У подальшому, після проходження температурного скринінгу та паспортного контролю, подорожуючих довозять до найближчої автобусної зупинки, щоб вони мали можливість добратись до місць проживання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Отакої Показати IP 26 Березня 2020 15:00
Які ще аргументи???Тести проведені-НІ.Все,завіса.
@ до Отакої Показати IP 26 Березня 2020 17:32
А в Санжарах перевірених закидали камінням...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus