USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

З початку повномасштабної війни інтерес до національних татуювань виріс у чотири рази

27 Лютого 2024 15:10
Від початку повномасштабної війни спостерігається значне зростання інтересу до національних татуювань серед українців. Це явище відображає бажання громадян висловити свою солідарність, патріотизм і повагу до національної культури та історії через боді-арт.

Судячи з фото татуювань, які публікувалися тату-майстрами на Barb, чоловіки в Україні найчастіше обирають зображення козака, державного герба або прапора України. Ці символи підкреслюють мужність, боротьбу за свободу і незалежність країни. Водночас, жінки надають перевагу татуюванням із зображенням вишиванки або колоска, які символізують українську спадщину, красу і витонченість національних традицій. В цілому кількість світлин тату з національними символами на цьому порталі за останні два роки зріс більш ніж в чотири рази.

Судячи з світлин, що публікують майстри тату в Інстаграм, має місце підвищення інтересу до тату, що відображають історичні події, а також до символіки, пов'язаної з єдністю і підтримкою суспільства в складні часи. Популярність тату, що відображають українські народні візерунки, вірші та цитати відомих українських поетів і письменників, також збільшується.

Майстри тату також відзначають зростання попиту на татуювання, натхненні сучасною українською історією, включно з портретами героїв сьогодення, символами опору і єдності. Ці образи слугують нагадуванням про необхідність боротьби за свободу і незалежність, а також про особистий внесок кожного в цей процес.

Такий тренд не тільки сприяє зміцненню національного духу серед українців, а й привертає увагу іноземних громадян, які бажають висловити солідарність з Україною. Іноземці, які відвідують країну або українські тату-салони за кордоном, дедалі частіше обирають татуювання з українською символікою на знак підтримки.
Фото: Тату-студія Nizhno tattoo (Ірпінь)

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus