USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Що спонукає українських військових робити тату на власному тілі

30 Вересня 2015 09:01
Бійці АТО роблять татуювання на згадку про найзапекліші бої, які назавжди залишаться у їхній пам'яті назавжди. Тризуби, прапори, козаки, крилаті вислови та вишиванки - те, що дедалі частіше з'являються на шкірі захисників України, - йдеться у сюжеті ТСН.

На згадку про події на Донбасі морська піхота спеціально змінила свій логотип на більш войовничий та патріотичний. На прапорі, що майорить на їхніх позиціях, зображений веселий Роджер. Малюнок ніби має попередити ворога, що тут із ним жартувати не стануть.

Командир піхотинців розказує, що раніше мав на тілі символ "морпіхів" - якір, проте із початком війни до нього додалися крила та меч. А боєць із позивним "Шнек" обмежився написом свого прізвиська. Наколов його у особливий для себе момент - День народження коханої жінки, яка з нетерпінням чекає на його повернення.

Піхотинець Мишко вже приїхав на війну з патріотичним татуюванням. Упевнений, що його герб у поєднанні із прапором - найкращий оберіг.

Хто є хто відразу видно у полку "АЗОВ" – татуювання тут має кожен другий.

У бійця з позивним Куниця їх 12. Найновіша – тризуб-вишиванка. Татуювання зробив ще на згадку про найкривавіші дні Майдану.

Дмитро має повний комплект – і козака, і тризуб, і девіз свого життя. Чоловік переконаний, що тільки тим належить історія, хто сьогодні бореться й живе.

Наталя Хоцькович татуювання собі запланувала ще до війни, після однієї з поїздок до Широкіного вирішила –треба. "Було страшно, я могла загинути, тому подумала, що просто необхідно здійснити одну із своїх мрій", - розказує вона і показує свої символи.

Гуцульський орнамент, символічна руна та тризуб. Боєць на прізвисько Лимонад має три малюнки на тілі – про рідний Київ, про козацьку славу та про те, що не можна бути байдужим. "Якщо ти не воюєш на фронті, маєш допомогти армії в цей час розвиватися", - переконаний він.

Його побратим Гуцул просто не може зупинитися – в планах домалювати ще одного козака, козаку дати в руки ще й пістолю і замалювати патріотично другу руку також. Але впевнений – найголовніше татуювання вже зробив, наколовши шеврон свого полку. "Полк став моєю сім'єю, тож згадка про них залишиться назавжди", - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus