USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

З початку року троє волинян померли через переохолодження

18 Січня 2016 12:22
Про це під час оперативної наради у голови Волинської ОДА Володимира Гунчика сьогодні, 18 січня, повідомив начальник ДСНС у Волинській області Володимир Грушовінчук.

Так, з його слів, випадки переохолодження серед волинян траплялися саме через ускладнення погодних умов, зокрема через посилення морозів та снігопадів.

Через це 14 волинян були вимушені звернутися до медичних закладів із скаргами на переохолодження. На жаль, троє із них померло.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що з початку січня 2016 року з снігових заметів на території області було вивільнено 21 автомобіль.

Також 35-м особам було надано відповідну допомогу.

Задля збереження життя і безпеки волинян, функціонують

пункти обігріву населення, чотири із яких – мобільні, тобто мають можливість виїзду на місце створення надзвичайної ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пянству бой Показати IP 18 Січня 2016 15:08
Может быть кто-то и перестал уже пить, но я предлагаю тост: "Выпьем за то, чтоб в наступающем году кризис наступил только для бюро ритуальных услуг!!! "

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus