USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

З початку року «Волиньгаз» здійснив 7 тисяч аварійних виїздів

26 Жовтня 2015 08:38
Аварійна служба «Волиньгазу» відпрацювала навички ліквідації аварій.

Так, у Луцькому районі відбулися тактико-спеціальні навчання сил та засобів цивільного захисту, в яких взяли участь аварійна служба ПАТ «Волиньгаз», ДСНС України у Волинській області, а також медики, комунальники та правоохоронці району аби вкотре перевірити готовність діяти у надзвичайних ситуаціях під час осінньо-зимового періоду.

За легендою, у шкільній котельні села Липини Луцького району внаслідок несправності котла стався вибух та виникла пожежа, пошкоджено газопровід. За словами очевидців, у приміщенні, можливо, є постраждалі.

Дзвінок до аварійно-диспетчерської служби (АДС) «Волиньгазу» надійшов о 15.00. Уже за 10 хвилин аварійна бригада у складі трьох чоловік прибула на місце події та оперативно припинила газопостачання на об’єкт, а також здійснила моніторинг загазованості прилеглої території.

Участь у таких навчаннях ПАТ «Волиньгаз» приймає щороку з початком опалювального сезону. Це дозволяє бригадам «104» підвищити рівень професійної готовності та перевірити вміння співпрацювати та взаємодіяти із іншими службами, адже від цього залежить ефективність дій, спрямованих на ліквідацію надзвичайних ситуацій.

З початку цього року АДС «Волиньгазу» здійснила 6,9 тисяч аварійних виїздів. А щоб волиняни були певні у власній безпеці, цілодобово і без вихідних працює 16 укомплектованих бригад аварійної служби газу «104».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus