USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З шести вогнегасників спрацювало лише два: у цеху волинської шахти – пожежа

21 Червня 2016 17:34
Загорання, що виникло на деревоообробному цеху першої шахти у Нововолинську під час свят, працівники загасили власними силами та за допомогою двох вогнегасників. Ще чотири вогнегасники не спрацювали.

Про це повідомляє БУГ.

Незважаючи на загорання, люди не розгубилися. Приблизно 40 хвилин чотири працівники гасили вогонь у цеху. Активіст та Володимир Власюк поділився власними враженнями від побаченого на сторінці у Фейсбуці:

“Комусь вихідні, свята, шашлики, гучні вікенди, а у нас на роботі гасіння пожежі, та найсмішніше те, що з шести вогнегасників спрацювало тільки два, жах. Добре, що під руками було достатньо відер, ну і вода неподалік.

Свинство в тому, що змінювати наліпки на вогнегасниках на свіжі не вирішує або не прискорює гасіння вогню. От вам і контролюючі органи”.

Володимир Власюк справедливо припускає, що подібна ситуація з несправниками вогнегасниками є не лише на цьому підприємстві. Слід пам’ятати, що незадовільний стан забезпечення первинними засобами пожежогасіння, необережне поводження з вогнем є порушенням вимог нормативних актів з пожежної безпеки. Даний інцидент наштовхує на припущення, що на підприємстві не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників, а також що не всі працівники пройшли протипожежний інструктаж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 21 Червня 2016 20:29
Я в шоце, братове!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus