USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З 2009-го гральні автомати працюватимуть на користь лучан

10 Липня 2008 17:09
Клуби гральних автоматів будуть позбавлені вільної діяльності з початку наступного року. Про це заявив голова Луцької міської ради Богдан Шиба під час засідання виконкому, – повідомляє 10 липня репортер «Волинських Новин».
 
«З першого січня – ніякої вільної діяльності грального бізнесу. Він є прибутковий, але шкідливий», – сказав мер Луцька. Ще одним обмеженням стане те, що Богдан Шиба планує заборонити в подібних місцях продаж алкогольних та тютюнових виробів.
 
Також пан Шиба зазначив, що з наступного року клуби гральних автоматів вже не працюватимуть згідно з «пробілами у законодавстві», а перебуватимуть під контролем. Це особливо стосується іногородніх філій, кошти від сплати податків яких не йдуть до луцького бюджету. «Потрібно, щоб гральні клуби працювали на користь громадян», – пояснив градоначальник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus