USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За 13 млн у волинському місті зроблять дитячо-спортивний майданчик

5 Вересня 2023 07:16
Капітальний ремонт дитячого майданчика під мультифункціональний майданчик запланували в парку «Слов’янський» на вулиці Луцькій у Володимирі.

Тендер на роботи на сайті держзакупівель оголосило управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради. Торги тривають до 8 вересня.

Очікувана вартість капітального ремонту майданчика – 13,306 мільйона гривень.

Ідеться про наступні роботи: демонтаж старого покриття, укладання геотекстилю, улаштування каучуко-поліуретанового покриття, монтаж обладнання дитячого майданчика, як-от трубно-канатний комплекс з тунелем, гойдалки, карусель, пісочниця, батути, гірка, ігрові комплекси, облаштування майданчика для воркауту, улаштування скейт-майданчика, улаштування майданчика памптрека, а також вимощення доріжок, встановлення лавок і смітників, встановлення дорожніх знаків, нанесення горизонтальної розмітки, озеленення та освітлення території.

Завершити облаштування мультифункціонального майданчика в парку «Слов’янський» у Володимирі мають до 31 жовтня 2024 року.

Гарантійний термін експлуатації майданчика становитиме 10 років.

Нагадаємо, капітальний ремонт спортивного майданчика запланували на території ліцею №5 імені Анатолія Кореневського, що на вулиці Луцькій, 241 у Володимирі. Вартість робіт оцінили у 15 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Слідчий Показати IP 5 Вересня 2023 07:58
Як вони надоїли ,за вікном війна а вони майданчики будують,(((((Марнотратство займаються

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus