USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За 3 місяці лучани зібрали до соціальних контейнерів 2 тонни речей

17 Березня 2017 23:08
За три місяці одяг та взуття до соціальних контейнерів у Луцьку принесли сотні людей, йдеться на сторінці волонтера Олени Кравчук у Facebook.

"17 грудня 2016 року стартував проект зі встановлення соціальних контейнерів у нашому місті. За три місяці одяг та взуття принесли сотні лучан, ми навіть не сподівалися, що люди так активно віддаватимуть вживані речі для тих, хто їх потребує. Щиро дякуємо кожному за принесені пакунки, ви - неймовірні!", - йдеться у дописі.

Зі слів Олени, станом на сьогодні зібрано дві тонни речей, які повністю заповнили не надто велике приміщення, яке волонтерам виділили у терцентрі.

"На жаль, ми змушені забрати контейнери на 1-2 місяці до повної роздачі одягу, оскільки віддаємо його менше, ніж забираємо. Наразі маємо кілька завдань, основні з них: дофасувати вже зібрані речі та передати до дитячих будинків й малозабезпечених родин. Спостерігайте за нашими анонсами, долучайтеся до нашої команди, адже маємо так багато хороших справ попереду і потребуємо саме вашої допомоги", - написала Олена.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЧАНИ РОЗФАСУВАЛИ МАЙЖЕ 60 КОРОБОК РЕЧЕЙ ІЗ КОНТЕЙНЕРІВ СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ксюша Показати IP 18 Березня 2017 08:09
Поставте , будь ласка, контейнер на 33, 40. Не дуже зручно везти одяг аж на другий кінець міста. І коли приблизно будуть працювати контейнери знов?
Оля Показати IP 18 Березня 2017 10:06
Я саме спакувала пакет з хорошими речами, а ви вже забираєте контейнери. Краще не забирайте контейнери!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus