USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Де в Луцьку працюють соціальні контейнери. Адреси

1 Лютого 2021 22:03
Зараз у Луцьку два соціальних контейнери – на вулиці Яровиця та поряд зі ЦНАПом на вулиці Лесі Українки.

Про це розповів Суспільному координатор проєкту Микола Малий.

20 волонтерів працюють у програмі «Соціальні контейнери Луцька». У час карантину кількість людей, які потребують допомоги, збільшилась. Речі, які приносять лучани, швидко знаходять нових власників, каже координатор. Зараз є потреба у теплому одязі, взутті і ковдрах. Щозими їх передають безхатькам.

Вживаних речей приносять багато, тому у планах встановлення третього контейнера, каже координатор проєкту Микола Малий. Щотижня речі збирають і відвозять в орендоване приміщення, де облаштували склад.
Тетяна Русенко приходить допомагати на склад щодня. Каже: після смерті батьків виховує п’ятеро дітей, що таке скрута, знає.

Працює волонтеркою проєкту багатодітна мама Наталія Ващук. Жінка приїжджає з села Кисилин Локачинського району. У Луцьку допомагає сортувати речі, в рідному селі опікується одинокими, малозабезпеченими і тими односельцями, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Частину речей відправляють у села. Чоловічий одяг і взуття запаковують бійцям на схід, каже координатор проєкту Микола Малий. Волонтерка Оксана Хотеєнко в проєкті 3 роки. Говорить: відколи син став військовим, почала шукати можливість відправляти захисникам в зону ООС робочий одяг.

Читати також: «Брудний одяг – не благодійництво», – засновниця соціальних контейнерів у Луцьку

Склад, де нужденні можуть безплатно взяти потрібні речі, розташований у Луцьку на проспекті Перемоги, 14.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лариса Показати IP 5 Жовтня 2021 22:02
Я хочу принести до вас речі да скількох годин мій телефон 0955756206

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus