USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За 500 днів війни РФ не досягла жодної цілі в Україні, – ISW

9 Липня 2023 10:04
За 500 днів повномасштабного вторгнення Росія не змогла досягти в Україні жодної запланованої цілі.

Про це інформує Інститут вивчення війни, передає УП.

«500 днів тому Росія розпочала неспровоковану загарбницьку війну проти України. Російські військові мали намір взяти Київ протягом трьох днів, але не змогли досягти жодної з намічених цілей в Україні.

Рішучий і вмілий опір українців зупинив численні російські наступи, в тому числі на Київ, та звільнив Сумську і Чернігівську області, а також частини Харківської, Миколаївської і Херсонської областей, які були тимчасово захоплені російськими військами.

Українські війська забезпечили ініціативу та проводять контрнаступальні операції вздовж більшої частини фронту, тоді як російські війська майже повністю зосереджені на спробах утримати українські землі, які вони все ще контролюють», – йдеться у звіті.

Читати ще: ISW: ЗСУ контратакують на п'яти ділянках фронту

В ISW зазначили, що завдяки допомозі Заходу Україна забезпечила свою незалежність, однак перед нею стоїть критично важливе завдання звільнення стратегічно важливих територій, які все ще перебувають під контролем РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Артем Показати IP 9 Липня 2023 11:35
ISW за майже 10 років рашка окупувала Крим частину Донбасу та берегову зону України! Але ж у вас пам'ять коротка!
Артем Показати IP 9 Липня 2023 11:37
ISW та адміни сайту ви далі ніж 500 днів війни чомусь не бачите!
Добрий Зеник Показати IP 10 Липня 2023 14:02
А як вам, ISW, ціль, про яку вусатий кацап не говорить, геноцид - знищення репродуктивного потенціалу, розірвані та нестворені сім'ї, а також створені, але не з українцями(ками). Гляньте на стійкість ієрархії носіїв здавалось би однієї і тієї ж здавалось би християнської моралі, що теж в свій час суттєво скажеться на можливостях появи нових українців в повних сім'ях. Емоційні атракціони, які гойдають все населення й витягують у частини людей на поверхню психічні проблеми, які інакше ніколи б не проявились, гляньте либонь скільки самогубств серед молодих. Маємо всі шанси скоротити населення до рівня гострої необхідності імпортувати біженців з інших нестабільних регіонів світу щоб рештки аграрної економіки хоч якось функціонували. На жаль, озвучені цілі їхньої драної спецоперації можуть бути досягнуті через декілька поколінь після нашої військової перемоги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus