USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ультиматум міській владі: лучани погрожують перекрити вулицю

15 Квітня 2014 10:21
«Будівельна афера продовжується, а влада не хоче допомагати» - з такими написами у Луцьку міську раду прийшли інвестори незакінченого будівництва, що за адресою Зацепи, 7 та 9. 7 років тому 200 сімей вклало чималі кошти у будівництво нових квартир, проте заселитися у помешкання не можуть і досі. Як переконують люди, наразі перепони чинить вже не забудовник, а міська влада, - інформує ТРК «Аверс».

Кредити, які люди побрали на придбання квартир, виплачують досі. А очікуваного помешкання ще не отримали. Будинок на вулиці Зацепи, який так і не добудувала фірма «Глорія буд плюс», вже розкрадають, а потенційні його мешканці досі на вулиці. Люди вкотре за сім років прийшли до міської ради.

Вкладники просять мерію посприяти у вирішенні їхнього квартирного питання. Як варіант хочуть отримати усі документи на будинок і земельну ділянку й самотужки завершити будівництво.

Людям же пропонують взяти на себе функції забудовника. Але лучани проти. Інвестори все більше обурюються. Кажуть, якщо міська влада не виконає їхніх прохань, перекриють одну з луцьких вулиць.

Після двогодинних перемовин, все ж вмовляють начальника управління капітального будівництва Луцькради Леоніда Карабана підписатися під тим, що управління, яке він очолює, залишиться замовником будівництва. А люди сподіваються, що найближчим часом мерія все ж посприяє їм в новосіллі. До слова, таких покинутих об’єктів у Луцьку чимало, тож хто поставить крапку у цій історії, та чи взагалі можна покласти кінець такій невтішній, але вже традиції?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
_ _ _ Показати IP 15 Квітня 2014 10:30
Бездіяльність і попередньої і теперішньої влади, НІяких зобов'язань на себе не беруть...!!!
Отто до _ _ _ Показати IP 15 Квітня 2014 10:52
Інвестори напряму складали угоди із забудовником «Глорія буд плюс»... до чого тут зобов'язання влади? Чи основний меседж, це зіпсувати повітря?!
_ _ _ до Отто Показати IP 15 Квітня 2014 11:01
було проплачено чиновникам (-у), які закривали очі на будівництво. Як може будуватися цілий об'єкт а міська влада ні сном ні духом про це? Основний меседж - НЕсправедливість яка була у 2008 році, та яка чиниться до цих пір.!!!
Народна довіра Показати IP 15 Квітня 2014 11:39
Відношення до цього будинку мав депутат міськради Нікітюк ?!
Народна довіра Показати IP 15 Квітня 2014 11:39
Відношення до цього будинку мав депутат міськради Нікітюк ?!
Лучанка Показати IP 15 Квітня 2014 11:43
Цей будинок похмурою істотою стоїть навпроти мого. Чорні вікна і тиша створюють гнітюче враження...
Андрій Показати IP 15 Квітня 2014 11:49
Чому саме згадали депутата Нікітюка? Так, шановна, Лучанка, ось тому щоб будинок не викликав гнітюче враження потрібно його добудувати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus