USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За добу на Волині 168 школярів пішли на самоізоляцію

2 Жовтня 2020 21:21
Через виявлення випадків коронавірусної інфекції у навчальних закладах 168 учнів пішли на самоізоляцію і вчитимуться дистанційно.

Про це Суспільному повідомила заступниця начальника обласного управління освіти Тетяна Соломіна.

«Станом на 2 жовтня COVID-19 лабораторно підтвердили у 37 учнів та 72 працівників закладів загальної середньої освіти в області. У тому числі за останню добу хворобу виявили у трьох школярів та восьми працівників шкіл», – інформують епідеміологи.

На самоізоляції наразі перебуває 2 248 учнів. За останню добу на самоізоляцію відправили 168 школярів. Усього в області на карантині перебуває 10 шкіл.

Нині випадки коронавірусної інфекції серед вчителів та учнів реєструють в усіх районах області. Найбільше – у містах Луцьк та Володимир-Волинський, а також у Луцькому районі. Серед працівників шкіл найбільше випадків фіксують у Луцьку та Нововолинську.

Зі слів Тетяни Соломіної, школярі одужують, тому показник захворюваності не є сталим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus