USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

За добу на Волині прикордонники знайшли сотні блоків сигарет в авто

11 Лютого 2017 14:14
Протягом доби працівники Держприкордонслужби спільно з представниками фіскальної служби в пунктах пропуску на державному кордоні виявили 11 схованок, в яких намагалися перевезти тютюнові вироби. Їх знаходили на кордоні з Польщею, Білоруссю, Угорщиною, повідомили у Держприкордонслужбі.

Зокрема, в пункті пропуску «Доманове» прикордонники Луцького загону спільно з митниками сьогодні опівночі затримали 2 автівки, які слідували в Білорусь. Обидва транспортні засоби, під керуванням наших співвітчизників, були набиті цигарками. Загалом 140 блоків сигарет працівники пункту пропуску дістали з-під обшивки даху та паливного баку автомобілів. Крім того, прикордонники цього ж загону в «Ягодині» та «Піщі» виявляли контрабандні сигарети ще чотири рази.

Їх ховали в багажних відділеннях, під заднім сидінням, в балоні непрацюючої газової установки, запасному колесі, панелі приладів автівок.

Всього за добу в пунктах пропуску було виявлено близько 3,5 тисяч пачок сигарет. В деяких випадках водії також втратили і свої автівки, як засоби переміщення товарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
))) Показати IP 11 Лютого 2017 21:48
от я розумію поляків...вони шукають,находять і штрафують..бо контрабас підриває серйозно їхню економіку,яка на даний момент і так в просаку....а чому наші. ?? цим так пильно займаються ?...проїзджаючи прикордонне містечко,я розгледів таку картину...бабця 70+...стоїть під магазином..в одній руці сигарки...в другій горілка..і на шиї щось похоже на пакет з вафлями "артек"...і виникає питання ..."вона від безтурботної старості немає чим зайнятись чи немає за що ліків та хліба на свою пенсію купити ???" наші люди..які везуть сигарки...вони ж їх в Україні купують...а цим саме забезпечують процвітання табачної справи...і за ті копійки зароблені там ... в Україні сплачують комуналку,ходять в артеку і т.д і т.п...то чим незадовена наша жидо-влада що заставляє наших митників рити ті авто з таким надривом ????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus