USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни намагались потягом відправити в Польщу майже 2000 пачок сигарет

4 Вересня 2020 16:43
Cпільними зусиллями оперативників Луцького прикордонного загону та їх колег з Житомира вдалося попередити спробу контрабанди сигарет з України до Польщі.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Сьогодні вранці на залізничній станції «Здолбунів», що у Рівненській області, «на гарячому» затримали чотирьох мешканців Любомльського району Волинської області. Вони намагалися «довантажити» сигаретами один з напіввагонів потягу, що прямував до Польщі.

Чоловіки хотіли приховати під вантажем сипучої речовини чотири пакунки сигарет розміру «super-slim». А задля збільшення шансів на позитивний результат своєї оборудки, вони запакували сигарети в пакунки невеликої товщини. Такі собі «super-slim» пакунки, у яких спритники приховали майже 2000 пачок сигарет.

Сигарети, попередня вартість оцінки яких становить близько 50 000 гривень, будуть передані співробітникам митниці. Відносно затриманих осіб внесено відомості до ЄРДР за ч.1. ст. 199 КК України. Подальші заходи триватимуть в рамках кримінального провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus