USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

За добу на Волині швидкі 9 разів не встигли вчасно доїхати через погані дороги

1 Квітня 2019 11:35
У зв’язку з незадовільним станом доріг за добу зареєстровано 9 випадків невчасного доїзду бригади екстреної медичної допомоги.

Про це повідомили у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Зокрема, медики не встигли вчасно до пацієнтів у:

- Володимир-Волинському р-ні до села Коритниця;

- Ковельському р-ні до села Ломачанка;

- Ратнівському р-ні до села Тур та 2 випадки до села Височне;

- Старовижівському р-ні до села Мизове;

- Луцькому р-ні до села Скірче та Садів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дочка Показати IP 1 Квітня 2019 12:05
А толку, те що вони приїдуть. Винисти людину в них каталок немає, кажуть шукайте самі людей, які винисуть. Надати першу допомогу, теж не можуть бо в них немає необхідних ліків. Медицина в прірві. Люди на очах медиків, помирають. Для чого ,їх викликати....
Док до дочка Показати IP 1 Квітня 2019 13:10
"Дочку" запрошую особисто переконатись в наявності всього вище перерахованого на всіх пунктах та відділеннях ЕМД Волинської області, без попередження. Зобов"язуюсь надати доступ. Але ж Ви навряд чи прийдете. Ваше завдання бруд вилити на будь кого, або просто немає настрою.
дочка до Док Показати IP 1 Квітня 2019 14:17
Мій бруд закінчився -02.03.2019, коли я викликала швидку для своєї мами. І все вищеперечислене мною, відбулося в моїй сім"ї. Мама моя померла.... завдячуючи вашій допомозі. Я в 12 ночі, бігала по селу, шукала людей, щоб допомогли мені винести мою маму до швидкої, втрачаючи цінний час для її життя.. А ваші хвалені працівники сиділи, склавши руки, навіть ненадали першої допомоги, одне, що зробили, поміряли ій тиск. А можна було спасти, можна, але ж не було чим, допомогти. От і вся була ваша допомога.
Волинянка Показати IP 1 Квітня 2019 12:50
Не плутайте Екстрену медичну допомогу, яка забезпечена всіма необхідними ліками та обладнанням для того, щоб допомогти та автомобілями сімейної медицини або невідкладкими!
Олена Показати IP 1 Квітня 2019 13:44
"9 РАЗІВ НЕ ВСТИГЛИ ВЧАСНО ДОЇХАТИ ЧЕРЕЗ ПОГАНІ ДОРОГИ" я правильно зрозуміла, втратили 9 життів. Адже вчасно приїхати означає врятувати життя, а тут оцінка - "не встигли вчасно" отже мінус дев'ять волинян.
Андрій до Олена Показати IP 5 Квітня 2019 11:45
Це просто запізнилися, але всі живі здорові.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus