USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

За грати на все життя: у Луцьку з'явився білборд про винуватця смертельної ДТП

3 Березня 2019 13:39
Після страшної аварії, в якій загинули таксист, молода жінка та покалічилася 9-річна дівчинка, у Луцьку з’явився білборд із написом: «Не будь байдужим. П’яний за кермом – за грати на все життя», йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Нагадаємо, 21 лютого у селі Дачне, що під Луцьком зіткнулись водій служби «Морячок Таксі», легковик та рейсовий автобус. В результаті аварії загинув водій таксі, його пасажирка. Травми отримала 9-річна донька пасажирки.

За кермом автомобіля Mercedes-Benz, який спричинив смертельну ДТП перебував екс-очільник карного розшуку міста Луцька Геннадій Єпіфанович. Чоловік був напідпитку і від проходження тесту на вміст алкоголю відмовився.

Горе-водія взяли під варту, але він намагався змінити міру покарання на «домашній арешт». Після того, як йому відмовили у клопотанні він подав апеляцію. Проте суд постпановив – чоловік перебуватиме за гратами принаймні 60 діб.

«На білборді, який з’явився у Луцьку, використали перефразовану частину прізвища Епіфановича під зображенням силуета чоловіка з символічними погонами, на яких намальбована цифра 40 і знак градусів», – йдеться у сюжеті.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 3 Березня 2019 19:46
Усі хочуть покарання за вбивство, за сиріт,за скалічені долі, за горе і сльози, хочемо справедливості!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus