USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За Іловайськ: ЗСУ ліквідували топ-офіцера армії Росії

26 Березня 2023 23:03
Українські воїни ліквідували топ-офіцера армії окупантів Дмитра Лисицького, який влаштував Іловайський котел для українських захисників у 2014 році.

Про ліквідацію Лисицького повідомив український військовий журналіст Юрій Бутусов.

З його слів, це була чергова помста за Іловайськ.

«Сьогодні українські воїни знову помстилися за Іловайськ – ліквідували командира 1-го батальйону 247-го десантно-штурмового полку Дмитра Лисицького», – повідомив Бутусов.

Лисицький командував батальйонною тактичною групою 247 полку, яка атакувала українські підрозділи, які проривалися з оточення в Іловайську в районі села Горбатенка. За війну в Україні в січні 2015-го Лисицький був нагороджений званням Героя Росії.

Бутусов нагадав, що під час вторгнення в Україну 247-й полк зазнає великих втрат. Ліквідація Лисицького серйозно послабить боєздатність полку.

Читати також: Іловайський котел: Волинь на чорних сторінках історії

Нагадаємо, за офіційними даними, під Іловайськом і в самому місті загинули 366 українських бійців, близько 450 отримали поранення, 300 потрапили в полон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus