USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За інформацію про винуватця смороду в Луцьку пропонують 5 тисяч

31 Травня 2017 16:42
Появу неприємних запахів у Луцьку депутат міської ради прирівняв до теракту. Аби допомогти знайти винуватця, Євгеній Ткачук запропонував грошову винагороду за інформацію.

Про це йшлося під час засідання 24-ої сесії Луцької міської ради 31-го травня.

«Даю 5 тисяч гривень тому, хто зайде винуватця смороду в місті, бо це я сприймаю, як теракт», - наголосив Євгеній Ткачук.



Нагадаємо, перший заступник міського голови Григорій Недопад під час оперативної наради у виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука 30 травня закликав лучан повідомляти про такі випадки, навіть анонімно, за окрему винагороду.

Як відомо, в місті час від часу поширювався неприємний запах. Спочатку вважали, що ймовірно причина через відходи із заводу виробника біоетанолу ТОВ «БІО ПЕК». Втім, після його зупинки сморід не зник.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗАТРИМАЛИ МАШИНИ «ДМИТРУКА», ЯКІ ВНОЧІ ЗЛИВАЛИ НЕЧИСТОТИ

Припускають, що це через незаконний злив нечистот на фільтраційні поля та в каналізаційну мережу міста Луцька.

Додамо, нещодавно муніципали виявили на вулиці Лідавська, 2 гору тваринних решток. Це територія поруч старого м’ясокомбінату. Відходи невідомі викинули біля паркану і присипали піском. Це спричинило сморід на весь прилеглий район.

Походження тваринних решток розслідує муніципальна поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Василь Показати IP 31 Травня 2017 16:58
ТОВ «БІО ПЕК» і є причина)) Давайте 5 тисяч. Те, що зупинили виробництво, не означає, що дріжджі у відстійниках вже перестали бродити разом з г.....ом....
Анонім до Василь Показати IP 31 Травня 2017 18:14
основна причина - це злив фекалій на поля фільтрації цукрового заводу, а суттєво посили сморід викиди відходів біоетанольного заводу. бажаючих на 5 тис. знайдеться багато, але толку з того, як сморід сам по собі не зникне
Дпз Показати IP 31 Травня 2017 18:42
Якщо смердить в більшості на Львівській і на ДПЗ- то чи перевірили в першу чергу ковбасників в цьому районі: Хорошенка на Львівській; Линника на Мамсурова. І ще можна перевірити фірму "Вілія"
Анонім до Дпз Показати IP 31 Травня 2017 23:33
питання полягає у тому, чи законні викиди відходів. якщо відповідним договором передбачено викид відходів на очисні споруди, то які до них можуть бути претензії ? а от злив фекалій на поля фільтрації цукрового заводу є незаконним, тому що порушує санітарні норми. так само як і викид відходів спиртового виробництва туди ж. так що все відомо, але чомусь влада цього вперто не хоче бачити
Якийсь дядько Показати IP 1 Червня 2017 03:42
30-31 В НОЧІ Був нестерпний сморід! Треба організовувати якісь рейди в ту сторону.
Лучанин Показати IP 1 Червня 2017 12:57
Треба заборонити злив фекалій з вересневого і підключити до загальноміської каналізації,але на це треба 4-6 млн грн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus