USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За контрабандні цигарки лучанин поплатився «Фольксвагеном»

7 Листопада 2016 10:53
У пункті пропуску «Угринів» прикордонники Львівського загону завадили перевезенню через державний рубіж контрафактних тютюнових виробів. Їх, до Республіки Польща намагався вивезти 41 річний громадянин України, мешканець міста Луцьк. Цигарки чоловік заховав у бокових конструктивних порожнинах салону автомобіля марки «Фольксваген».

Про це повідомляють у прес-служі львівських прикордонників.

Усього прикордонники виявили майже 4 тисячі пачок цигарок, таких торгових марок, як: «Lifa super slim mentol», «Compliment super slims», «Minsk super slims», «NZ black super slims» та «Queen menthol» усі цигарки були без акцизних марок. Наразі цигарки, автомобіль вилучені та передані працівникам митної служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus