USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

За контрабанду наркотиків в Італії затримали 29 мафіозі

17 Січня 2024 08:40
Поліція Італії затримала 29 членів двох угруповань, пов’язаних із неаполітанською мафією «Каморра», які у великих масштабах завозили до країни кокаїн з Південної Америки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ANSA.

Зокрема в Дубаї було затримано Бруно Карбоне. Він є помічником одного з ключових наркоторговців «Каморри» Рафаеля Імперіале, якого також арештували в Дубаї ще у 2021 році.

Карбоне, як і Імперіале, вже вирішив співпрацювати з правоохоронцями та надавати необхідну інформацію.

Читати ще: Помер глава мафіозного клану «Коза ностра»

Як зазначають, кокаїн з Південної Америки потрапляв до Італії через Нідерланди та Іспанію. Окрім того, його завозили підводним човном з Панами.

Для поширення наркотиків безпосередньо в Італії, насамперед у районі Неаполя, мафіозі використовували машини швидкої допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus