USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За кошти працівників «Луцьктепла» придбали для військових ще два авто

12 Січня 2023 16:05
Одинадцять місяців поспіль Луцька громада активно допомагає Збройним силам України, які протистоять російським загарбникам. Луцька міська рада постійно скеровує кошти на підтримку обороноздатності ЗСУ та ТРО, а працівники виконавчих органів та комунальних підприємств з власної ініціативи щомісяця жертвують на потреби армії свій одноденний заробіток.

За рахунок такого щомісячного внеску працівників ДКП «Луцьктепло», для потреб армії нещодавно придбано два автомобілі – Honda та Nissan. Про це інформують у міськраді.

«Сьогодні вчергове направляємо допомогу Збройним силам України. За кошти одноденного заробітку працівників ДКП «Луцьктепло» придбали два позашляховика. Один відправиться у 63 бригаду, інший – у 127. В автомобілі поклали продукти харчування та окремі речі для наших захисників.

В цілому за минулий рік на допомогу ЗСУ працівники «Луцьктепла» виділили зі своїх заробітних плат 2,4 млн грн. Якщо говорити про працівників міської ради та інших комунальних підприємств – то це більше 12 млн грн. Тому це гарна ініціатива, за допомогою якої вже придбано 24 автомобілі, а також бронежилети, тепловізори, одяг, тактичні речі і все, що найбільш необхідне нашим військовим», – розповів Луцький міський голова Ігор Поліщук.
Як повідомив директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський, трудовий колектив підприємства підтримує ЗСУ з початку повномасштабного вторгнення. Кожен працівник робить свій вклад у перемогу, і наразі коштом тепловиків-комунальників для армії вже придбано шість автівок. Купують переважно автомобілі, оскільки Збройні сили для виконання своїх завдань потребують великої кількості транспорту, який на полі бою часто ламається або його нищить ворог. Крім двох автомобілів, за листопадові кошти придбали також 60 теплих військових курток.
Honda та Nissan привезені з Англії, але волонтери купили їх у Польщі.

Як розповів один із керівників благодійної організації «Волинь в дії» Володимир Луцик, автомобілі повнопривідні, дизельні, праворульні, а їхня порівняно невелика ціна – 290 тисяч гривень – пояснюється повною відсутністю в них комерційної складової. «Просто у нас є люди, готові безкоштовно поїхати і привезти їх», – пояснив Володимир Луцик.

Транспортні засоби пройшли необхідне технічне обслуговування і можуть використовуватись захисниками України в районах виконання бойових завдань. Тож нехай вони наближають нашу перемогу та захищають військових у найгарячіших точках фронту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хммм Показати IP 12 Січня 2023 17:18
Точно за рахунок працівників? Чи може за рахунок клієнтів Луцьктепла, які літом платять за тепло якого немає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus