USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

За кошти Волинської митниці хочуть відремонтувати три міжнародні траси

21 Квітня 2016 11:44
У Києва просять продовжити експеримент на Волині, аби половина коштів від перевиконання плану митниками лишалася для ремонту доріг області. Саме завдяки цій програмі дорожники вже взялися ремонтувати трасу Луцьк-Львів, на черзі ще 4 об'єкти.

Про це йшлося під час засідання колегії обласної державної адміністрації у режимі відеоселектору сьогодні, 21-го квітня.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що відновлення автомагістралі Луцьк-Львів планують завершити до кінця 2016-го року, кошторисна вартість робіт становитиме 400 мільйонів гривень. Дорогу Луцьк-Львів ремонтуватимуть у два етапи.

Практику ремонту доріг за кошти митників волиняни просять продовжити у столичних чиновників у 2017-му році. Зі слів голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, ці фінансові надходження дадуть можливість привести до ладу міжнародні дороги.

«Вчора була нарад у Києві за участю прем’єр-міністра України щодо стану доріг в області. Зауважу, що на Волині діє експеримент, під час якого 50% від перевиконання плану митницею лишається в регіоні. Ми внесли пропозицію продовжити цей експеримент на 2017-й рік, щоб виконати роботу по дорозі Луцьк-Львів і провести капітальний ремонт доріг: Рівне-Луцьк, Ковель-Білорусь, Рівне-Луцьк-Володимир-Волинський-Устилуг, Ковель-Ягодин», - інформував чиновник.

Зауважимо, що роботи на дев’ятикілометровому відрізку автодороги Луцьк-Львів вже розпочали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Наталія Показати IP 21 Квітня 2016 12:07
Може хоч одну справу добру митниця зробить.
Дебілу до Наталія Показати IP 21 Квітня 2016 12:55
ГУНЧИК ТИ ЗОВСІМ Д*РАК..МАЛО ТОГО, ЩО ЗАХИЩАЄШ ГОЛОВНИХ КОРУПЦІОНЕРІВ МИТНИКІВ,ТАК І ЩЕЙ ДОРОГУ НАЗИВАЄШ "КОВЕЛЬ-БІЛОРУСЬ" А якщо чесно, то на Волині немає грошей на закінчення будівницта дороги Львів- Луцьк.
111 Показати IP 21 Квітня 2016 12:12
Хай буде, хоч якась користь від митарів.
Анонім Показати IP 21 Квітня 2016 12:34
Хай для початку на Аолині всі дороги відремонтують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus