USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

За крок до фіналу: завтра «Старий Луцьк» зіграє першу півфінальну гру з одеською «БІПою». Анонс

6 Травня 2021 16:28
Не без проблем, але баскетбольний клуб «Старий Луцьк» дістався до півфіналу плей-офф Вищої ліги чемпіонату України. Програвши перші матчі в 1/8 та в чвертьфіналі, лучани потім перемагали в двох іграх та виходили до наступної стадії.

Напередодні Великодня в домашніх стінах «Старий Луцьк» вдруге обіграв «Львівську Політехніку» та святкував вихід до півфіналу, де на лучан вже очікувала одеська «БІПА». Протягом регулярного чемпіонату «Старий Луцьк» показав максимальний результат з одеситами, здобувши чотири перемоги у чотирьох матчах, а «регулярку» наші гості закінчили на четвертому місці.

Але нехай це не вводить в оману вболівальників, оскільки перед плей-офф «БІПа» підсилилася з амбіціями на Суперлігу, підписавши трьох американців, а також досвідчених українських баскетболістів.

В 1/8 фіналу одесити двічі перемогли дубль «Дніпра», а в чвертьфіналі – головного фаворита сезону харківський «Політехнік» (87:83, 99:88), який протягом регулярного чемпіонату лише двічі поступився у 28 іграх.

Щодо статистичних показників, то найрезультативнішим в «БІПи» є Олексій Соловйов (16,4 очки за гру), він також є і найкращим асистентом (3 передачі за гру), а найбільше підбирань робить Анатолій Челован (7,3 за гру).
Завтра, 7 травня, на власному майданчику в ОДЮСШ «Старий Луцьк» зіграє перший півфінальний матч з «БІПою», початок о 19.30. А вже наступного дня команди зіграють другий поєдинок. Серія триватиме до трьох перемог.

Один з лідерів «Старого Луцька» Сергій Юрченко відзначив, що «БІПА» – доволі сильний суперник, адже вони підсилилися кількома американцями.

«Будемо їх розбирати, готуватися та перемагати», – сказав Сергій Юрченко.

Натомість головний тренер лучан Володимир Журжій наголосив, що попри серйозне підсилення суперників новими гравцями, все вирішиться на майданчику.

«Ми змогли подарувати нашим вболівальникам свято під назвою півфінал, нас чекають хороші ігри з дуже сильними суперниками. Думаю, вболівальники отримають насолоду від цих матчів. В команди було чотири матчі, в яких ми не мали права на помилку – це доволі серйозний психологічний тиск. До одеситів приєдналося чотири нові гравці, зокрема американці, але все вирішується на майданчику. У нас є перевага свого майданчика, зокрема у вболівальниках, які нас несамовито підтримують», – зазначив тренер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus