USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За крок до відставки: у Раді сьогодні почнуть процедуру відкликання Разумкова

4 Жовтня 2021 08:14
Сьогодні, 4 вересня, у Верховній Раді почнуть процедуру відкликання спікера Дмитра Разумкова з посади голови парламенту.

Про це розповіли у ТСН.Ранок 4 вересня.

Таке рішення під час виїзного засіданні фракції «Слуга народу» в Трускавці ухвалили депутати. Кажуть, що потрібні для відставки 150 підписів назбирали.

У спікерське крісло «слуги» планують делегувати першого заступника Разумкова – Руслана Стефанчука. Сам же спікер заявив: готовий відзвітувати про свою роботу за останні два роки, а тому офіційно запросив для цього колег із фракції на зустріч сьогодні ввечері.

Утім депутатка від «слуг» Євгенія Кравчук уже заявила, що зустрічатися зі спікером фракція не буде.

Читати ще: Перший бунт у фракції: нардеп від «Слуги народу» відмовився голосувати за відставку Разумкова

Нагадаємо, 30 вересня Дмитро Разумков у Facebook повідомив, що фракція «Слуга народу» ініціювала його відставку з посади голови Верховної Ради. Пізніше в «Слузі народу» заявили, що відповідне звернення Давида Арахамії про підписні листи щодо відставки Разумкова – його особиста ініціатива.

Згодом Разумков офіційно запросив народних депутатів фракції «Слуга народу» на зустріч у понеділок, 4 жовтня, аби обговорити його «незадовільну» роботу за два роки на посаді спікера.

Під час засідання у Трускавці «Слуги народу» зібрали вже понад 150 необхідних підписів для запуску процесу відставки голови парламенту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 4 Жовтня 2021 08:32
Розумков- єдини адекват, з цього кодла. Рейтинг Розумкова росте і це реальна заміна Зелі , тому і прибирають. А поставлять типу Стефанчука.
Анонім до Лучанин Показати IP 4 Жовтня 2021 09:59
ну в стефанчука канєшно фізіономія ще та... А Разумков там видно єдиний адекват. тому і звільняють.
Анонім до Лучанин Показати IP 4 Жовтня 2021 10:15
Адекват - надія олігархів. Як його тато вірно служив Кучмі(батькові українського олігархату), так і Разумков продовжує цю справу. Сумно,що політики часто коли говорять про інтереси України, мають на увазі саме інтереси купки найбагатших людей.
Правда Показати IP 4 Жовтня 2021 08:41
Починається "броунівський"рух.Результат від "показухи"і "відосіків"нульовий,повний провал у зовнішній політиці,потрібні "відволікалочки".Скільки ми вже їх пережили.Прикро,що вибираємо собі у владу таких пройдисвітів,але це все ми...тож пора пожинати плоди...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus