USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«За кулісами відкачували», – Москаль про свій стан після інциденту в прямому ефірі

27 Травня 2020 21:55
Колишній голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль повідомив про свій стан після того, як йому стало зле у прямому ефірі одного з телеканалів.

Коментар політика опублікував журналіст Віталій Глагола у своєму Telegram-каналі, передає УНІАН.

«Та це у мене тиск різко впав. У мене зазвичай підвищений тиск, а зараз через перепади температури тиск різко впав. У мене в таких випадках і ноги наче ватні, ходжу, як п‘яний. Ці дні щось жахливе з погодою робиться. Змінюється тричі на день, а я ж метеозалежний дуже. Зараз усе добре, я вдома. Там вже не так багато до кінця ефіру залишалось. Хвилин 7-10. За кулісами мене відкачували медики, а в студію якраз заходив Медведчук. То я йому кажу: Віктор Володимирович, ото було б кіно, якби я помер в ефірі вашого каналу», – передав слова Москаля журналіст.

Як повідомлялося, під час прямого ефіру 27 травня Геннадію Москалю раптово стало погано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus