USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«ЗА Майбутнє» – єдина партія, у якої за тиждень зросла кількість прихильників

25 Вересня 2020 10:47
Рейтинг прихильників нової політичної партії «ЗА Майбутнє» за останній тиждень зріс.

Як свідчать дані моніторингу соціологічної групи «Рейтинг», на минулому тижні вона мала 5,8% підтримки, а на цьому – вже 5,9%, пише Gazeta.ua.

У той же час, політичні сили, присутні в парламенті, демонструють зовсім інші показники: їхні рейтинги знижуються.

Так, «Слуга народу» втратила відразу 0,4% можливих голосів. Про свої симпатії цій політсилі нині заявили 15,6% опитаних. А на минулому тижні їх було 16%. Стільки ж втратила Опозиційна платформа «За життя» − із 11,9% її рейтинг упав до 11,5%. «Європейська Солідарність» мала 11,3%, а зараз – 11%. «Батьківщина» за тиждень втратила 0,2% прихильників – із 8,2 до 8%.

Також у дослідженні «Рейтингу» зазначається, що українці більше довіряють місцевій владі, ніж центральній. Про довіру місцевій зазначили 35% опитаних, а про довіру центральній – усього 17%.

Дослідження проводилося групою «Рейтинг» протягом 19–22 вересня цього року. У ньому взяло участь населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 5000 респондентів. Метод опитування: CATI (computer-assisted telephone interviews – телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження: не більше 1,4%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus