USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

За місяць війни до «Української школи онлайн» доєдналося 110 тисяч користувачів із різних країн

28 Березня 2022 03:36
До «Української школи онлайн» за місяць війни доєдналося 110 тисяч користувачів, ця платформа об’єднала користувачів зі 134 країн.

Про це в Телеграмі повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

«Уже місяць Україна проживає кожен день у надскладних умовах, які створила російська федерація. Наперекір викликам і об’єднавши зусилля, МОН спільно з Мінцифрою створили для дітей усі умови для продовження навчання під час війни. Головним інструментом для здобуття освіти стала платформа «Всеукраїнська школа онлайн», яка є частиною проєкту Дія.Цифрова освіта», – йдеться в повідомленні.

За його словами, до онлайн-майданчика долучилося понад 110 тисяч нових користувачів.

Читати ще: У Луцьку працює розмовний клуб для переселенців

«За місяць війни онлайн-майданчик: набув понад 110 тис. нових користувачів, зібрав понад 1 млн переглядів відеоуроків (з 2,2 млн за весь час існування), об’єднав користувачів зі 134 країн (України, Польщі, Німеччини, Чехії, США та інших). Усі уроки доступні на Youtube-каналі ВШО, платформах Megogo та Київстар ТБ, а також щоденно транслюються на кількох телеканалах у межах проєкту «Навчання без меж», – розповів Шкарлет.

Міністр зауважив, що для зручності дітям створили онлайн-розклад разом з Google Україна.

«Крім того, для зручності організації процесу навчання великої кількості дітей, зокрема евакуйованих, Міністерство освіти і науки України спільно з компанією Google Україна створили Всеукраїнський онлайн-розклад», – повідомив він.

Раніше повідомляли, що Верховна Рада скасувала ЗНО та ДПА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus