USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За порушення перемир’я бійцям АТО погрожують кримінальною відповідальністю

30 Серпня 2017 21:41
Військові командири української армії заборонили підлеглим порушувати режим перемир'я. За відкриття вогню у бік сепаратистів - службове розслідування та притягнення до відповідальності.

Про це повідомляє ТСН.

«Раніше на кожну провокацію ми відповідали, щоб накрити їхню вогняну точку. Зараз цього не робимо, дозволяємо їм трошки погрубіянити. Якщо є певна загроза життю військовослужбовця, тоді зброю застосовують», - сказав командир одного підрозділу.

Бійці з околиць Авдіївки пояснили, що без стрілянини окупанти протрималися лише добу. Тепер знову відкривають вогонь з кулеметів. Загалом за минулу добу бойовики стріляли 21 раз по силах АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 30 Серпня 2017 22:44
Президент Пеця кришую ЛУГАНДОНИЮ! Тепер Пеця президент ставить задача посадити за грати всиз воинив ЗСУ лише за те що вони в окопах на передку захищають Украину от колорадив-запроданцив! Пеця резидент призивае Лугандонию куючить бийцив ЗСУ в окопах на передку! Щоб бильше гробив йшло на Украину! Вот вам Пеця и Мойше з Кийова показали патриотам кузькину мать...
Чуйка до ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 31 Серпня 2017 00:28
Ти на заробітках в России,но такий тупий,шо не можеш поставити укр клавіатуру,а лізеш в велику політику

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus