USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

За проникнення в будинок та крадіжку 45 тисяч волинянина покарали умовно

30 Січня 2022 19:39
Волинянин відбувся умовним покаранням за проникнення в будинок та крадіжку 45 тисяч гривень.

Про це стало відомо з вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

Злочин трапився 12 вересня 2020 року в обідню пору. Волинян через вікно проник до будинку, звідки вкрав 40 тисяч гривень та 800 злотих. Загальна сума збитків – 45 тисяч 64 гривні.

Уродженець смт Голоби, який у суді визнав свою вину, розповів, що умисел крадіжки виник випадково. Коли він проник у будинок, гроші знайшов у картонній коробці з-під електронної техніки, яка лежала на полиці у меблевій стінці. Частину викрадених грошей потратив на придбання двох мобільних телефонів, частину – на свої потреби. Ті гроші, що залишились, після викриття повернув потерпілому.

Суд призначив крадію покарання у виді чотирьох років позбавлення волі, яке змінили на два роки умовного.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 30 Січня 2022 21:00
"Чого бідний - бо дурний; чого дурний - бо бідний". Замкнуте коло... А більшість чесно працює і ледь кінці з кінцями зводить :( Феміда України рулить
Anons Показати IP 1 Лютого 2022 10:58
Тут не против Росії над боротись, а протав наших ує....нів
Лучанка Т Показати IP 1 Лютого 2022 21:32
Не можу зрозуміти логіку судді, що виніс такий вирок. Так формується почуття безкарності! І ми знову ідем на новий виток злочинності! Мені цікаво, кого захищає наше правосуддя: злочинців, чи потерпілих? Бачу, що з нашою Фемідою, для злочинців почалась епоха РАЙю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus