USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За ремонт волинської траси до Євро-2012 розрахуються кредитом

26 Жовтня 2015 15:31
Близько 31 мільйона гривень досі боргує Служба автомобільних доріг області підрядникам, які ремонтували трасу Київ-Ковель-Ягодин до Чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012».

Про це в коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини повідомив очільник ДП «Волинський облавтодор» Олександр Зіньков.

Реконструкцію міжнародної траси планували завершити до Євро-2012. Кілька ділянок старої «бетонки» мали перетворити на дорогу І класу. Там мали бути 4 смуги, з найновішим асфальтовим покриттям. Але як інформував очільник Служби автомобільних доріг області Анатолій Посполітак навесні 2014 року, з 2011 року вже на рахунок Служби не надходило жодних коштів за ці роботи. Встигли повністю зробити лише 2 ділянки – в передмістях Любомля та Ковеля. Там, як і планувалося, дорога має 4 смуги.

Борги за виконані роботи на цій ділянці досі непогашені, каже Олександр Зіньков. Так, з його слів, Служба автомобільних доріг боргує підрядникам близько 31 мільйона гривень, з них 240 тисяч гривень Волинському облавтодору. Він відомив, що ці борги побудуть погашатися з кредитних коштів.

«До ремонту траси Ковель-Ягодин залучалися підрядники, перед якими Служба автомобільних доріг боргує ще близько 31 мільйона гривень за виконані роботи. Ці борги не списані. Уже є постанова уряду,є лімітна довідка, і очікується надходження 33 мільйонів гривень кредитних коштів для розрахунку з цими підприємствами», - поінформував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Грыцько Показати IP 26 Жовтня 2015 15:37
А 31 миллион в каких ценах? Сегодняшних или 2011 года?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus