USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Автодорогу Львів-Радехів-Луцьк прибрали до Великодня

26 Квітня 2016 15:33
Напередодні свята Воскресіння Христового працівники Служби автомобільних доріг у Волинській області та філії "Луцька ДЕД" ДП "Волинський облавтодор" провели суботник з благоустрою автомобільної дороги Н-17 Львів-Радехів-Луцьк, на якій нині підрядні організації ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс" та ТзОВ «Автомагістраль-Південь» виконують роботи з поточного середнього ремонту.

Про це повідомили у прес-службі волинських дорожників.

Згідно з повідомленням, луцькі дорожники прибрали півтора гектара смуги відведення від порубкових залишків чагарників і порослі, сміття та побутових відходів і в в черговий раз звертаються до жителів і гостей області з проханням зважати на знаки «Дякуємо за чисті узбіччя», і по-господарські забезпечували чистоту, бо рідний дім для кожного з нас – це вся наша неповторна і велична Україна.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ігорка Показати IP 26 Квітня 2016 15:51
З таким прибиранням аж страшно стає. Все вирізають, дорога страшна та гола. Що зимою сніг затримуватиме?
До Ігорка Показати IP 26 Квітня 2016 16:26
А ти бачив що робиться в тих чагарниках? Це просто смітник вздовж дороги!!! Люди бидло - елементарного не розуміють - сміття можна спалити і проблем не має. Мама з татом не навчили і вони не знають і їхні діти не будуть знати. Хай поїдуть в сусідню Польщу і подивляться як треба до природи ставитися. А потім ще обіжаються, що европейці до них як до бидла, бо ви і є бидло
Водій луцьк Показати IP 26 Квітня 2016 17:06
Хай автодор вчиться в автомагістралі робити дорогу ! Вирізають участки так, що можна розрізати шину! Гори піску на дорозі та узбіччі! Знаки про вирізаний участок відсутні! Ганьба !!
Водій луцьк Показати IP 26 Квітня 2016 17:07
Хай автодор вчиться в автомагістралі робити дорогу ! Вирізають участки так, що можна розрізати шину! Гори піску на дорозі та узбіччі! Знаки про вирізаний участок відсутні! Ганьба !!
Анонім до Водій луцьк Показати IP 26 Квітня 2016 20:48
Зійшов сніг - зійшла дорога з чагарниками))) і водіїв вдячних прибиральникам побільшало) ніби й Європа - а роблять як "О**ИНИ" (росіяни монгольською)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus