USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

За рік на волинському кордоні вилучили майже 100 кілограмів бурштину

30 Січня 2017 12:24
Упродовж минулого року волинські прикордонники вилучили 94 кілограми бурштину, який контрабандою намагалися вивезти до інших країн.

Про це IA ZIK повідомив помічник начальника Луцького прикордонного загону Олег Личковський.

За інформацією Личковського, прикордонники посилили оглядову роботу в усіх пунктах пропуску. Тож протягом минулого року вдалося виявити та вилучити понад 100 тисяч пачок сигарет, вартістю понад 1,2 мільйона гривень та 94 кілограми каміння бурштину.

Окрім того, на так званій «зеленій» ділянці кордону припинили незаконне переміщення понад 140 тисяч пачок сигарет, вартістю близько 1,3 мільйона гривень.

Нагадаємо, на початку березня поляки затримали 1,5 тонни бурштину, який «прогавили» волинські митники. Переважна більшість каміння було необроблене, камені невеликі, розміром зі страусине яйце. Митники підрахували, що їх ринкова вартість може бути до 24 мільйонів злотих.

Також повідомлялося, нещодавно Апеляційний суд Волинської області розглянув дві справи про незаконне перевезення через кордон каміння бурштину. В обох ситуаціях Феміда стала на бік відповідачів і зобов`язала митників повернути вилучених 25 кілограмів бурштину та транспортні засоби, якими він перевозився.

Окрім того, раніше йшлося про те, що суд арештував понад 100 кілограмів бурштину, вилученого в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus