USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

За січень волинські прикордонники в пунктах пропуску виявили 60 фальшивих документів у чоловіків

3 Лютого 2024 11:56
Прикордонники Волинського загону продовжують ефективно протидіяти спробам незаконного перетину українсько-польського кордону за підробленими документами.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Упродовж січня в пунктах пропуску інспектори виявили 60 фальшивок, які громадяни надавали для перевірки під час паспортного контролю. За липовими документами незаконно потрапити за кордон мали намір чоловіки, яким на період дії воєнного стану обмежено виїзд з України.

Читати ще: Торік на кордоні Волині затримали 150 чоловіків призовного віку, які хотіли незаконно виїхати з України

Здебільшого прикордонники виявляли ознаки підробок у військово-облікових документах. Рідше порушники використовували фальшиві пенсійні посвідчення, папери про бронювання військовозобов’язаних, довідки про перебування на консульському обліку.

Правопорушників притягнули до адміністративної відповідальності. А оскільки в діях громадян вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України, то про усі випадки виявлення підробок прикордонники повідомили співробітників Нацполіції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Лютого 2024 00:10
Совок 3.0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus