USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

За склад з контрафактним товаром волинянин відбувся штрафом

1 Листопада 2016 14:34
Цілий склад з контрафактним товаром - алкогольними та тютюновими виробами утримував у місті житель Володимир-Волинського. За протиправні дії волинянин отримав 17 000 гривень штрафу, - інформує ВолиньPost.

Під час спецоперації, яку 25 липня цього року проводили працівники Управління захисту економіки спільно з СБУвцями та прикордонниками, викрили цілий канал виготовлення та збуту підакцизної продукції.

Тоді ж «на гарячому» попався і цей чоловік. Під час обшуків у нього виявили 195 000 пачок цигарок та 3 300 пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв.

За незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів чоловіка притягнули до кримінальної відповідальності.

Проте до суду обвинувальний акт надійшов разом з угодою про визнання винуватості, відповідно до якої обвинувачений цілком визнає свою вину, погоджується на призначене покарання та буде позбавлений можливості оскаржувати вирок суду в апеляційному порядку.

Відтак, Володимир-Волинський міський суд затвердив угоду між прокурором та обвинуваченим та призначив йому покарання у виді 17 000 гривень штрафу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 1 Листопада 2016 14:40
Браво! Цікаво на скільки збагатився прокурор разом з суддею за таку угоду???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus