USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

За трудове каліцтво волинський шахтар вимагав пів мільйона

10 Грудня 2021 07:00
Волинський гірник Ярослав Рябович через суд вимагав пів мільйона гривень моральної шкоди за те, що у 37 років фактично лишився непрацездатним і отримав першу групу інвалідності.

Здоров’я чоловік втратив на шахті №9 «Нововолинська». Суд першої інстанції ухвалив рішення компенсувати йому лише 30 тисяч гривень. Із цим шахтар не погодився, тому подав апеляцію, повідомляє телеканал «Аверс».

Під час роботи на шахті Ярослав Рябович мав два нещасні випадки. І першого, і другого разу на чоловіка обвалилася порода. З-під завалу його врятували колеги.
Унаслідок останнього обвалу він отримав серйозні ушкодження хребта, що призвело до втрати 90% відсотків працездатності.

Представники потерпілого просили 540 тисяч гривень компенсації для підзахисного. Проте в суді призначили у рази меншу суму.

150 тисяч гривень – саме в стільки суд оцінив здоров’я 37-річного чоловіка, який уже не зможе працювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus