USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

За три дні змії покусали на Волині 6 людей

20 Червня 2018 16:55
Шестеро волинян звернулося до медиків через укуси змій.

Про це повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

На Волині розпочався масовий збір лісової ягоди. І дорослі і діти йдуть до лісу, проте не завжди дбають про власну безпеку. Зокрема, за останні три дні до центральної оперативної диспетчерської КЗ «ВОЦЕМДМК» надійшло шість звернень жителів області з приводу укусів гадюк.

У порівнянні з минулими роками (за 2015р. було три звернення, за 2016р. – два, у 2017р. - два) кількість нападів плазунів на людей вражаюча.

Медики наголошують, вирушаючи до лісу, необхідно бути максимально обережними: дивитися під ноги, розгортати траву палицею, брати високе закрите взуття, а помітивши змію - намагатись уникати контакту з нею.

Як повідомлялося, минулими вихідними, протягом 16-17 червня, на Волині трапилися два випадки укусу людей зміями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus