USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.90

За три роки роботи – понад 3 млн прибутків: як працює «дочка» «Луцькводоканалу»

14 Вересня 2022 12:22
У 2019 році в Луцьку було створене підприємство “ЕВОДА ТРЕЙД”, його засновником є “Луцькводоканал”. За три роки роботи, не отримуючи бюджетного фінансування, валовий дохід підприємства склав 564 млн грн, до державного і місцевого бюджетів сплачено 7,7 млн грн податків, чистий прибуток становить 3,2 млн грн.

Як повідомили у Луцькій міській раді, 13 вересня під час дня депутата на дочірньому підприємстві водоканалу та в його структурному підрозділі – Муніципальному сервісному центрі (МСЦ) – побували секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко, депутати Андрій Лучик, Віталій Бондар, Андрій Разумовський, Михайло Наход, Алла Надточій, Микола Дуда, Дмитро Грачов.

Зі слів директорки ДП “ЕВОДА ТРЕЙД” Наталії Пасічник, підприємство працює в трьох напрямках: постачає електроенергію юридичним особам (здебільшого державним та комунальним підприємствам), постачає природний газ підприємствам та населенню, а третій напрям роботи – Муніципальний сервісний центр.
У МСЦ споживачі можуть укласти договори на водопостачання та водовідведення, опалення, постачання гарячої води або вивіз сміття. Можна також подати показники лічильників, з’ясувати всі питання, що виникають з приводу нарахувань.

“Людям це зручно, – зазначила Наталя Пасічник. – Щоправда до війни відвідувачів було більше. Наразі їх кількість трішки зменшилося. Бувають дні, коли в центр приходить до сотні людей”.
За словами директора МСЦ Дениса Бутоліна, центр проводить обрахунки в сучасній білінговій системі. Важливим питанням, яке залагодили фахівці МСЦ, було створення єдиної бази даних, що зводить інформацію про нарахування і забезпечує можливість як електронної оплати за послуги, так і для оплати в касах чи терміналах. Крім того, центр надає послугу з об’єднання даних в Єдиний паперовий рахунок, відповідно до вимог закону “Про житлово-комунальні послуги”.
Під час зустрічі депутати ознайомилися із особливостями роботи ДП “ЕВОДА ТРЕЙД” та Муніципального сервісного центру в умовах воєнного стану, специфікою ціноутворення на енергоносії, перевагами обслуговування клієнтів в МСЦ порівняно із банківською системою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Підпільник Кіндрат Показати IP 14 Вересня 2022 16:12
Продати продукцію, послуги, товари, які сам не виробляєш,- для цього треба створити кампанію з родичів, знайомих дружбанів і скосити на цьому баблішко... Це всьо наше, рідне,- аякже, всі при ділі,- колись такий пархатий називався- гендляр, а справа - гешефт. А ВИРОБНИК! сам повинен продати , тому, що ВІН! цезробив !
Андрій Показати IP 14 Вересня 2022 16:20
Вибачте але я не розумію чим вони хваляться... Я розумію якби такими показниками звітувались експортери, виробники .і.тп а це структура МОНОПОЛІСТ яка створена за бютжетні кошти і ціль її не заробляння коштів на тих же платниках податків за чиї кошти вони створені а надання якісних послуг за фінансово зваженою вартістю.... Ви не те КПІ обрали для звіту...
Дєд Показати IP 15 Вересня 2022 06:18
Платіть абонплату. Ги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus