USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

За вихідні волинські патрульні спіймали 13 п'яних водіїв

11 Березня 2024 16:22
Протягом вихідних волинські патрульні виявили та задокументували 13 фактів керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

Про це інформують в патрульній поліції області.

У Луцьку інспектори зупинили Volkswagen за порушення ПДР. Під час спілкування із водієм поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав 1,62 проміле.

Ще одного нетверезого 19-річного керманича зупинили під час комендантської години. Він рухався на мопеді без мотошолома, а також перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Результат – 1,38 проміле.
У Луцьку інспектори отримали повідомлення, що водій керує авто Volkswagen, перебуваючи напідпитку. Незабаром його було зупинено. У чоловіка й справді були ознаки сп’яніння. Драгер показав 2,38 проміле.
Читати ще: 51 тисяча штрафу та 10 років без водійських прав: біля Луцька спіймали п’яного тракториста

На усіх порушників склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus